Čo je CrossFit

02.10.2018 00:00

Čo je CrossFit

CrossFit je silovo-kondičným tréningovým programom, ktorý využíva neustále zmeny a funkčné cviky robených s vysokou intenzitou. Jeho cieľom je dlhodobo zlepšovať plný a všestranných rozvoj. Je to však tiež spôsob život s rešpektom k vlastnému telu a k jeho možnostiam.

Čo je cieľom CrossFitu

Cieľom je vytvorenie fit športovca. Tým najviac fit športovec by nemal byť najsilnejší, ani najrýchlejších návštevník posilňovne. Mal by to byť športovec, ktorý bude dobrý vo viacerých aspektoch fitness, ktoré zahŕňajú_

-       Vytrvalosť

-       Výdrž

-       Sila

-       Pružnosť

-       Výbušnosť

-       Rýchlosť

-       Koordinácia

-       Ohybnosť

-       Rovnováha

-       Presnosť

Aby sa dosiahla táto podoba telesnej a silovej harmónie, využíva sa kombinácia funkčných viackĺbových cvikov, ktoré sa robia vo vysokej intenzite, a ktoré sa neustále obmieňajú tak, aby telo nemalo príležitosť sa na tréning adaptovať. Všetky tieto funkčné viackĺbové cviky vychádzajú z prirodzených pohybov ľudského tela a kombinujú prvky bežecké, vesliarske, gymnastické a vzpieračské.

 

Cieľ CrossFitu

Cieľom CrossFiti je dlhodobé zlepšovanie celkového fitness. To znamená, že CrossFit má za cieľ robiť z vás rýchlejšiu, silnejšiu, vytrvalejšiu, ohybnejšiu... a neustále zlepšovať techniky a pohybové schopnosti.  

Doplnky výživy    

Aby bolo cvičenie CrossFitu optimálne, je potrebné dodať potrebné vitamíny, ktoré sú pri tomto druhu cvičenia obzvlášť potrebné. V zahraničí úspešný CrossFit cvičenci obľubujú výrobky ako , ktorých účinne zloženie je navrhnuté práve pre nich. V ich ponuke nájdete špeciálne tablety, ktoré navyše účinne odbúravajú tuk z tela. Vyberte si z ponuky kvalitných produktov Ako Sibutramin  pre úspešne odbúravanie tukov. 

 
 
 
 

 

Späť